Equip

Pequod - Gestió de Publicacions Científiques

Pequod es un projecte concebut a Barcelona en 2019 per un equip entusiasta i innovador de professionals qualificats en investigació i publicació científica, amb experiència en àmbits de recerca diversos, com biologia i bioenginyeria, ciències de la Terra i medi ambient, ciències mèdiques i de la vida, i ciències socials i humanitats.

Som editors amb experiència i hem treballat tant per editorials acadèmiques d’accés obert com al sector no científic i tradicional. La nostra formació acadèmica i professional multidisciplinària ens permet comprendre la situació i les peculiaritats de les revistes, les necessitats de les parts (consell editorial, revisors, autors, etc.) i del mercat editorial, i contribuir amb allò a que assoleixin el seu potencial màxim.

Vam crear Pequod per donar suport a les revistes científiques independents associades a centres de recerca, departaments universitaris i societats científiques, amb la finalitat de millorar el seu rendiment. Com? Professionalitzem la gestió editorial de les revistes, la seva estructura i comunicació, i ens adaptem a les seves exigències.

La nostra missió essencial consisteix en eliminar les barreres que obstaculitzen la innovació a la publicació científica no corporativa, així com a contribuir a la lliure disseminació del coneixement a traves de publicacions independents, obertes i responsables.

Parlem?

CONTACTE

  • (+34) 619 22 85 92
  • info@pequodeds.com
  • Siracusa 4 Barcelona

ESCRIU-NOS